中国在职研究生网 > > 正文

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导

2020-07-01 14:25       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

1、It was not until the accident happened ______.

A.when I became aware of my foolishness

B.when my foolishness became obvious

C.that did I realize my own folly

D.that I became aware of my own foolishness

2、It was not she ______ was appointed.

A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

A.so   B.so that   C.that   D.that is why

4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

A.that   B.so that   C.so   D.which

5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

A.when   B.that   C.which   D.what

6、I have ______ at all to write to you.

A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

7、I'd like a cup of te a Would you ______?

A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

A.was launched   B.are launched

C.have been launched   D.had been launched

9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

A.will cancel   B.will have been cancelled

C.will be canceling   D.is can celled

10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

参考答案:

1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
推荐阅读
网友阅读
热门招生院校
热门招生专业

中国在职研究生网请您关注

  • 微信公众号
    微信公众号
  • 微博关注
    微博关注